Oscarens barter

Oscar-utdelingen regnes for å være en av de største årlige arrangementene innen filmbransjen. Prisen deles ut hvert år i Hollywood av det amerikanske filmakademi. En Oscar er en av de gjeveste prisene du kan vinne som skuespiller, manusforfatter eller regissør. Men hva som skjer på den røde løperen får også stor, om ikke mer, oppmerksomhet enn selve utdelingen. Standaren som blir satt på den røde løperen, er ofte også utgangspunktet for nye trender.

Selv om jeg ikke satt oppe og så på hele Oscar-utdelingen fikk jeg med meg åpningen, og stjernenes glamorøse gange nedover den røde løperen. Damene kom i elegante gallakjoler, og alle mennene hadde kledd seg opp i stilfulle smokinger.

Men det som vekket min oppmerksomhet, var verken kjolene eller smokingene. Noen av de mannlige skuespillerne ankom nemlig med flotte barter, i forskjellige fasonger. Hviklet tok seg veldig godt ut, og stod i veldig god stil til smokingen. Det var veldig mange varianter å se, men den vanligste var nok skjegg integrert i barten. Brad Pitt var en av dem som hadde gått for denne varianten. Stilfulle Christopher Plummer med sin mørkeblå flyelssmoking, gikk som vanlig for en mer klassisk bart. Ikke rart at han vant en Oscar denne kvelden.

Kveldens desidert flotteste bart gikk nok til Bradley Cooper. Den morsomme skuespilleren fra "Hangover", hadde tydeligvis prøvd seg på noe nytt. Og du vet hva de sier; forandring fryder! Cooper tok seg meget godt ut i denne barten, og skal ha stor creds for å prøve noe nytt iblant.

Kvelden hadde altså mange høydepunkter for min del, til tross for at jeg ikke fikk sett hele utdelingen. Så derfor vil jeg spør dere om dere så Oscar-utdelingen, og hva var høydepunktet for dere?

Bradley Cooper: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christopher Plummer:  

 

 

 

 

 

 

 

 

- M

Én kommentar

Andrea

28.feb.2012 kl.11:22

Ha ha :D Høydepunktet for meg var alle de lekre, og mindre lekre, kjolene.

Skriv en ny kommentar

Finbart

Finbart

22, Øystre Slidre

Denne bloggen hedrer fine barter i alle størrelser, fasonger, farger og formater. Verden hadde vært så mye bedre hvis alle hadde hatt bart! Kan kontaktes på finbart@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits