Top 10: Menn med bart i filmer

Det finnes mange helter i filmverdenen, men forbausende få av dem har bart. Jeg tror det kommer av Hollywoods fordommer mot bart. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om skurker vi mener burde hatt bart, det finner du her. Altså kan en godt si at det er for liten forekomst av barter i filmverdene. Men, den gode nyheten er at de finnes. Her følger en liste over mine topp filmkarakterer med bart. I og med at bart som oftest forekommer på menn, er alle 10 på listen menn. Enjoy!

 

Nr. 10: Jack Dalton fra McGyver viste oss at bart+skinnjakke=kult. Det skader jo heller ikke at han er bestevenn med McGyver. Teknisk sett er ikke McGyver en film. Dette er også grunnen til at Jack ikke når høyere enn 10.plassen. Jack er han til venstre, med bart.

 

Nr.9: Detektiv Poirot kjører sort snurrebart hele veien. Forøvrig min favorittbart.

Nr. 8: Doktor Watson i Sherlock Holmes har en prakteksemplar av en bart. Jude Law ser utrolig bra ut med bart, og jeg håper den kjekke skuespilleren vurderer å anlegge bart permanent.

Nr. 7: White Goodman fra Dodgeball, eller Kanonball som filmen heter på norsk. Veltrent. Matcho. Fluffy hår. Bart. Blir det bedre?

Nr. 6: Borat er kul. Han rocker barten, og i kombinasjon med en sexy badedrakt ser han spesielt bra ut. To tomler opp til Borat!

 

Nr. 5: Charlie Swan i Twilight er et annet prakteksemplar på hva en bart kan gjøre for en mann. Legg til en sheriff-stjerne og du får en skikkelig hunk.

 

Nr. 4: Aragorn i Ringenes Herre kjører bart integrert i skjegget. Det funker for han, men personlig liker jeg bedre solo bart.

 

Nr. 3: Lt. Aldo Raine i Inglourious Basterds har en nydelig liten bart, som han bærer med stolthet og selvtillitt.

Nr. 2: Sirius Black fra Harry Potter får en 2.plass for sin flotte bart. Vel fortjent!

 

Nr1: *Trommevirvel* er ingen ringere en Jack Sparrow fra Pirates of the Caribean filmene. Ingen tvil på denne, på tross av at barten er integrert i en liten skjegg-sak.

Dersom du mener jeg har glemt noe, eller ikke er enig i lista mi, for all del - kommenter!

- A

 

Én kommentar

Monica

06.mar.2012 kl.21:34

Hadde bare Mac Gyver hatt bart altså ;D

Skriv en ny kommentar

Finbart

Finbart

22, Øystre Slidre

Denne bloggen hedrer fine barter i alle størrelser, fasonger, farger og formater. Verden hadde vært så mye bedre hvis alle hadde hatt bart! Kan kontaktes på finbart@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits