The Glorius Mustache Challenge

Det lages utrolig mange filmer hvert år i hele verden. Noen er dårlige, andre er bra. Noen handler om komplett meningsløse ting, andre om utrolig viktige temaer. Man kan vel trygt si at det er laget film om det meste. Selvfølgelig er det også laget film om barten, det skulle bare mangle.

Dett som kanskje må være den ultimate barte-filmen er The Glorius Mustache Challenge. Filmen fra 2006 er en slags dokumentar, hvor Jay Della Valle slår et slag for barten. I en tid dominert av skjegg og glattbarberte ansikter våger en mann å kjempe for å forhindre bartens utryddelse. Jay Della Valle utfordrer en ny generasjon menn til å omfavne barten, eller "the 'stach". Flere unge menn blir med på utfordringen, og filmen viser hvordan de takler motstand fra kjærester, venner og familie. For å sitere IMDb.com : " the Glorius Mustache will repulse you, fascinate you, and ultimately, seduce you!".

La denne filmen være en oppfordring til alle unge menn: stå sammen for å forhindre at barten utryddes! Den er for vakker og spesiell til å forsvinne fra jordens overflate  ansikt.

- A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Finbart

Finbart

22, Øystre Slidre

Denne bloggen hedrer fine barter i alle størrelser, fasonger, farger og formater. Verden hadde vært så mye bedre hvis alle hadde hatt bart! Kan kontaktes på finbart@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits