La barten gro

Jeg syntes barten altfor lite verdsatt i dagens samfunn. Barten er ikke bare kul og ser bra ut, men er også et tegn på idetitet. Det blir nemlig ikke bedre enn en selvsikker mann med bart, som vet han ser bra ut med den. Mange har dessverre dårlige assosiasjoner med bart, og forbinder den med godt voksne menn fra bygda. Det er helt ufortjent! Mange menn som jenter over hele verden ser opp til har bart, og kjente skuespillere slik som Brad Pitt og Johnny Depp har selv lagt sin elsk på barten. Før var det også slik at mange suksessfulle og velykkede menn anla bart. Jeg vil derfor oppfordre flere menn til å la barten gro, og særlig de unge mennene. Barten er i mitt syn tidløs og jeg mener de aller fleste kler bart. Slik som øyenbryn sies å ramme inn fjeset, kan også en bart fremheve de trekkene med ansiktet du liker best. Det gjelder bare å finne den rette typen barten. Men husk å ikke la deg bli påvirket av andre, som mest sannsynelig ikke har sett bartens magi. Du har nemlig muligheten til å bli en trendsetter. Når andre menn ser deg på skolen, i byen eller på en nattklubb vil de misunne din awsome bart. Så kjør på å la den gro, jeg garanterer deg at du vil få mange positive tilbakemeldinger! Og ikke stopp med og bare la din egen bart gro, oppfordre alle andre menn til å gjøre det samme. Sammen kan dere starte en ny barte-trend innen enden av 2012!

La dere inspirere av disse selvsikre mennene med bart:

 

- M

2 kommentarer

Malin

18.jan.2012 kl.21:30

Siden dette er en barteblogg, er vel dette riktig sted å skryte av at jeg ELSKER "stol aldri på en mann uten bart"-tskjorta på carlings?:) Den er kul.

Finbart

19.jan.2012 kl.13:02

Malin: Dette er absolutt riktig sted å skryte av hva som helst som inkluderer bart! :)

Skriv en ny kommentar

Finbart

Finbart

22, Øystre Slidre

Denne bloggen hedrer fine barter i alle størrelser, fasonger, farger og formater. Verden hadde vært så mye bedre hvis alle hadde hatt bart! Kan kontaktes på finbart@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits